Compot de rubarba

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cozi de rubarba
  • 2 litri de apa
  • 4 linguri de zahar

Mod de preparare

Se curata cozile de rubarba. Se taie cubulete si se pun la fiert in 2 litri de apa.

Se lasa sa dea in clocot si se adauga 4 linguri de zahar.

Se poate servi cald sau se poate pune la frigider. Este foarte racoritor vara.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise