Compot de prune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3/4 kg prune
  • 150 g zahar
  • 1 pahar si jumatate de apa

Mod de preparare

Se poate face cu prunele curatate de coaja sau cu prunele necuratate. In caz

ca se curata coaja se sot se scot simburii. La prunele necuratate, se scot

sau nu simburii, dupa dorinte, dar este mai bine ca simburii sa fie scosi,

iar prunele curatate. Se pune la fiert apa cu zaharul, se adauga prunele, se

fierb la foc mic.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise