Coltunasi moldovenesti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g faina
  • 1 praf sare
  • o cana cu apa calduta
  • 350 g branza telemea de vaca sau oaie
  • 1 ou si 100g zahar

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea si cu apa pina devine o coca nu foarte tare, branza se amesteca cu oul separat intr-un castron pana se moaie branza. Apoi se intinde coca cu un sucitor pina se intinde si devine o foaie subtire, dupa care se taie in patratele. Se pune branza si se unesc colturile ca sa iasa un triunghi. Asa se face cu toti pina terminam coca. Intre timp punem apa la foc cu un praf de sare si cu o lingura de faina pina clocoteste, apoi agaugam coltunasii unul cate unul si lasam sa fiarba la foc mic cca. 30-45 minute. Se scot pe o farfurie si se presara zahar dupa gust. Pofta buna!!

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise