Coltunasi cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:400 gr faina,1 ou,sare.
  • Umplutura:500 gr carne tocata amestec,2 cepe,ulei,sare,piper,cimbru.

Mod de preparare

Se rumeneste in ulei ceaoa taiata marunt,se adauga carnea tocata si se condimenteaza cu sare,piper si putin cimbru.

Se framanta aluatul din ou,faina,sare si cateva linguri de apa rece.Coca trebuie sa fie ceva mai moale decat cea pentru taitei.Se intinde o foaie si se taie patrate potrivit de mari.In mijlocul fiecarui patrat se pune cate o lingurita de umplutura,se indoaie doua colturi opuse,se starng bine marginile,formandu-se un triunghi.

Se pune la fiert apa cu sare,cand clocoteste se pun coltunasii si se fierb 15 minute.Se scurg de apa si se servesc calzi.Dupa gust se poate adauga la servire putina branza rasa si smantana.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise