Cod alb cu paste negre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de cod alb
  • 1 punga cu paste negre cu cerneala de sepie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250g ciuperci pleurotus
  • 100ml smantana lichida
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, il lasam pe o farfurie 10min, apoi il punem pe gratar sau il fierbem, fiecare cum doreste (eu l-am prajit pentru ca-mi place mai mult); punem pastele la fiert in apa cu putina sare pentru 8 min (eu le-am fiert putin mai mult), iar in acest timp calim ciupercile tocate marunt in ulei de masline, dupa ce a scazut apa din ele adaugam un pahar cu apa, lasam sa fiarba pana scade toata apa apoi adaugam smantana, amestecam, condimentam, iar dupa ce incepe sa se ingroase , amestecam cu pastele bine scurse.

Servim pe farfurie pastele alaturi de peste; garantez gustul bun!!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise