Cocteil Elixir

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. vin rosu
  • 20 gr. coniac
  • 25 gr. zahar pudra
  • 50 gr. vermut
  • 5 gr. suc de lamiie
  • 10 gr. bitter
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter.

Se serveste cu cuburi de gheata in pahar; se bea cu paiul

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise