Coctail picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitati ptr 4 portii
  • 21/2pahare de vin rosu rece
  • 11/3 pahare de fanta gazoasa-suc de portocala gazos
  • 8felii subtiri de portocale
  • 8felii subtiri de lamaie
  • 12 cuburi de gheata
  • ptr servire
  • 8ardeiasi mici galbeni si verzi
  • ulei ptr prajit ca ptr cips.
  • 4 felii de parmezan sau cascaval
  • 16 masline bune negre si verzi
  • 8fileuri de anchovi
  • saretele cu brinza -vedeti reteta mai inainte publicata

Mod de preparare

Intai prajim ardeii intregi in ulei adinc incins.Le scurgem de ulei si le saram.

Pregatim cocteilul ammestecand toate ingridentele intr-un vas adanc.

Se toarna cocteilul in pahare si se serveste alaturi de ardeii prajiti,masline,anchovi si saratele.

Este foarte aspectos si gustos.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise