Cocos la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un cocos
  • mujdei facut dintr-o capatana de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • zeama de la o portocala
  • menta verde
  • boabe de coriandru sau de ienibahar
  • 600 ml vin alb
  • sare.

Mod de preparare

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar, sarea si vinul. Amestecul rezultat se toarna in tava.

Cocosul bine spalat se aseaza direct in tava sau pe un suport (daca nu are loc in tava).

Se tine la cuptor 1h 1/2 sau mai putin, in functie de varsta cocosului. Cand scade lichidul, se mai poate adauga vin.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise