Cocktail de crema cu ciocolata si fructe.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g ciocolata amaruie
  • 125g unt 3 galbenusuri de ou
  • 25cl lapte
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 3 kiwi
  • 2 pere
  • 200g mandarine sau portocale
  • 4-5 rondele de ananas
  • 250g capsune sau alte fructe de sezon.

Mod de preparare

Ciocolata se topeste la bain-marie si apoi se adauga untul pana la omogenizare completa si cafeaua solubila.Separat se bat galbenusele peste care se toarna treptat laptele fierbinte pana se obtine o spuma densa si se incorporeaza in amestecul de ciocolata.La aceasta crema se poate adauga un paharel de whisky sau rom. Fructele taiate cubulete se inmoaie in crema delicioasa obtinuta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise