Coaste si ceafa cu vin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 coaste de porc
  • 4-5 cefe de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura kethcup
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper

Mod de preparare

Mustarul,kethcup-ul si o ligurita ulei se amesteca pana se omogenizeaza si apoi se unge carnea spalata si scursa bine.Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tava in care am adaugat un pahar cu apa,se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit carnea se toarna paharul de vin si usturoiul pisat si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste calda cu diferite garnituri.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise