Coaste de porc cu miere si ghimbir

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 150 ml miere lichida
  • o portocala, coaja si sucul
  • 1 lingurita pudra de gimbir
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)

Mod de preparare

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra.

Lasati pe foc pana ce da in clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute.

Intr-un bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se ingroasa.

Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.

Voila!

Serviti-le rumene si aburinde, cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise