Se fac clatitele ca si cele clasice.
Incercam sa nu le prajim prea tare.
Dupa ce am copt clatitele facem umplutura din: cascaval ras, sunca taiata cubulete, smantana.
Amestecam aceste ingrediente pana se obtine o umplutura omogena.
Dupa care umplem clatitele si le impachetam ca pe sarmale.
Dupa ce le-am impachetat le dam prin ou batut cu putin lapte apoi prin pesmet.
Intr-o cratita cu ulei incins se pun clatitele date prin pesmet si le prajim.
Dupa care le scoatem pe un servet ca sa absoarba tot uleiul.
Se servesc calde, reci sau reincalzite la cuptorul cu microunde.
Pofta buna va doresc!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise