Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle.Treptat se adauga cana de lapte,amestecand continuu.Se adauga praful de sare,pliculetele de zahar vanilinat si esenta de rom si se amesteca.In final adaugam apa minerala pana capata consistenta unei smantani subtiri.Va sfatuiesc sa cumparati o apa minerala la 1 litru si eu am adaugat 0.50 ml si dupa am adaugat putin sa mai subtiez aluatul.
Pregatiti o tigaie si turnati o lingurita de ulei si adaugati circa un polonic de clatite cat sa acopere fundul tigaii si tineti pana ce se coace pe o parte si rasuciti pe partea cealalta.
Se pot servi cu: gem,frisca,ciocolata etc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise