Se amesteca intr-un castron faina cu sare si oua; se adauga treptat laptele si apa minerala, batand cu mixerul. Se lasa aluatul sa se odihneasca 30 min. Se amesteca branza cu 2 galbenusuri, 2 linguri de zahar, coaja si suc de lamaie. Intr-o tigaie se vor coace 8 clatite. Cand sunt gata se unge fiecare clatita cu cate o lingura de jeleu si 1 lingura de crema de branza. Clatitele se asaza intr-o forma de sufleu si se coc la cuptor 10 min. Se amesteca smantana cu celelalte 2 galbenusuri si o lingura de zahar si se toarna peste clatite; se mai lasa sa se coaca la cuptor 15 min. Se pudreaza cu zahar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise