Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g faina neagra
  • 200 g faina alba
  • sare
  • 1 ou mare
  • 1 lingura ulei
  • 550 ml apa
  • Pentru servit:
  • 200 g branza de capra
  • 300 g crema de branza
  • piper proaspat macinat
  • sare
  • patrunjel verde
  • oua
  • ulei pentru uns si pentru prajit ouale

Mod de preparare

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa. Se amesteca pana la omogenizare, apoi aluatul se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Se ung cu ulei cele 2 plite ale aparatului Panini Maker Breville, se pune aluat in strat subtire si se lasa sa se coaca usor, apoi se acopera cu a doua plita si se lasa pana se rumeneste usor. Se procedeaza astfel pana se termina aluatul. Se pregateste umplutura amestecand branzeturile cu sare, piper si patrunjel verde tocat. Se pregatesc ouale ochiuri. Ungem clatitele cu crema de branza, se pune cate un ou in mijlocul fiecarei clatite si se impatureste lasand la vedere galbenusul.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise