Clatite fragede cu gem de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Clatite fragede  cu gem de capsuni

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 50 g unt topit
  • 150-200g faina

Mod de preparare

Batem bine ouale cu zaharul, adaugam laptele,

esenta, sarea,untul topit si faina.

Amestecam bine.

Din aluatul rezultat prajim aprox. 10 clatite.

Le intoarcem cu grija ,sa nu se rupa.

Vor iesi foarte fragede datorita untului

din compozitie.

Le umplem cu gem de capsuni si le impachetam in forma de pachetele.

Le servim cu inghetata si capsuni proaspete.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise