Clatite de post

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 2 1/2 cani apa
  • 3 linguri zahar
  • Zahar vanilat
  • 1 lingurita sare
  • 3 lingurite praf de copt
  • Ulei pentru prajit
  • Miere/ nuca/branza de soia/dulceata

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele in afara de ulei. Daca vi se pare gros aluatul mai adaugati putina apa. Acoperim cu un prosop si lasam 10 minute. Punem ulei in tigaie de teflon sa se ncinga si cu polonicul punem compozitie, prajim pe ambele parti. Punem clatitele pe un platou si servim cu ce dorim: miere, nuca etc.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise