Pentru clatite amestecati oul cu laptele apoi adaugati faina si amestecati bine cu telul sa nu se formeze cocoloase.Coaceti pe foc mic si intoarceti clatita cand aceasta capata o culoare aurie. Procedati astfel pana terminati compozitia.
Feliati ciupercile, taiati ceapa verde rondele si bacon-ul in cuburi mici.
Caliti in putin ulei ceapa verde bacon-ul si ciupercile, apoi adaugati puiul fiert taiat marunt.
Cand puiul incepe sa prinda culoare adaugati faina si amestecati bine sa nu se lipeasca de tigaie apoi turnati laptele amestecand continuu pana ce sosul se ingroasa. Taiati tarhonul, presarati pste sos si amestecati bine. Potriviti de sare si piper.
Intindeti o clatita pe o suprafata plana, puneti doua linguri de compozitie in centru , rulati clatita si asezati-o intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei.
Dati cascavalul prin razatoarea mare si presarati peste clatite. Puneti la cuptor la 180 C/Gaz 4 pana ce cascavalul se topeste si capata o culoare aurie.
Serviti calde alaturi de salata preferata.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise