Clatite cu piept de pui si smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de lapte
  • sare
  • ulei
  • 1 piept de pui
  • 400 grame smantana
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare si se prepara clatitele.

Pipetul de pui condimentat si sarat se taie fasi subtiri si se prajeste in cat mai putin ulei. Cand este prajit bine se adauga smantana si se lasa sa fiarba. Se adauga o lingura de faina sa se ingroase compozitia si se mai lasa 5-10 minute la foc, timp in care se amesteca continuu.

Cand este gata se ung clatitele cu pieptul de pui cu smantana, se ruleaza si se ung cu smantana dupa gust.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise