Clatite cu gem si topping

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 500 ml apa minerala
  • 5 linguri lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri de ulei pt compozitie
  • faina cat cuprinde
  • gem de capsuni
  • gem de caise
  • topping de capsuni
  • topping de caise

Mod de preparare

Ouale se bat cu zaharul,laptele, uleiul, zaharul vanilat se amesteca bine apoi se adauga apa minerala.Se toarna faina treptat si se amesteca totul bine ca sa nu se faca cocoloase.

Se unge tigaia cu ulei apoi se pune o cantitate cat sa acopere fundul tigai si se coace pe o parte si pe alta.

Se umple cu gem de capsuni si caise si pe de-a supra se pune topping de capsuni si caise.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise