Intr-o craticioara am pus la incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare, dupa care i-am scos pe o farfurie. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat si am adaugat ciupercile. Am lasat cam 20 de minute sa se patrunda si acestea. Apoi am pus si ficateii taiati marunt, sarea, piperul si vinul. le-am lasat pe foc mic cam 30 de minute, pana s-a mai redus din zeama. Am adaugat si lingura de bulion dupa care am lasat inca vreo 5 minute sa dea un clocot-doua impreuna. La sfarsit am pus si smantana, am amestecat bine... pus si patrunjelul taiat marunt.
Am umplut 8 clatite pe care le-am uns cu putina smantana pe deasupra... am ras branzica afumata si am dat la cuptorul cu microunde pentru 3 minute.
Le-am servit fierbinti ca si aperitiv.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise