Se taie ciupercile fasii, se toaca ceapa. Se pune uleiul la incins, se pune ceapa la calit apoi se adauga ciupercile, sare si piper dupa gust. Se lasa la foc mic 15-20 minute.
Se pregateste aluatul de clatite din 2 oua, 1 lingura ulei, sare, lapte si faina cat cuprinde. Apoi se fac clatitele.
Se toaca mararul si se pune peste ciuperci impreuna cu un ou si se amesteca.
Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se ruleaza. Intr-un vas de yena, sau intr-o tava, se aseaza clatitele peste care se adauga smantana si cascaval ras si se dau la cuptor 15 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise