1. Se fac foile de clatite dupa reteta prezentata la clatite.
2. Se pregateste umplutura din telemeaua de oaie, de vaca si branza proaspata, 4 oua, zahar, zahar vanilat si stafide.
3. Se unge o tava de yena cu unt; foile de clatite se umplu cu compozitie, se ruleaza si se aseaza in tava un langa alta in doua straturi.
4. Separat se bat doua oua cu 200 g iaurt si se toarna peste clatite.
5. Se incinge cuptorul si se introduce tava in cuptor timp de 35-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Se poate servi calda sau rece, ca aperitiv alaturi de iaurt sau lapte batut, sau ca desert pudrata cu zahar .
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise