Pune faina intr-un castron, fa un loc in mijloc si pune ouale, sarea si laptele si omogenizeaza bine, apoi adauga cele 2 lingurite cu ulei. Aluatul iese ceva mai gros decat cel obisnuit. Intr-o tigaie cu ulei incins pregateste clatitele (din aluatul prezentat ies cam 6 clatite).
Amesteca branza cu smantana, oul, faina si un praf de sare. Pot fi adaugate si cateva frunze me marar tocate. Umple clatitele si pune-le intr-o tava la cuptor pentru jumatate de ora.
Daca doresti sa le pregatesti ca un desert, adauga zahar si esente in compozitia de branza.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise