Vom amesteca mai intai,ingredientele uscate: faina,praful de copt,bicarbonatul,zaharul brun din trestie de zahar,sare,toate intr-un bol.In alt bol vom amesteca urmatoarele ingrediente:ouale batute spuma,laptele batut,laptele dulce,3 linguri unt topit(untul se topeste si se amesteca cu celelalte ingrediente la temperatura camerei),1 lingura ulei de nuca,1 lingura frisca lichida Hulala si vanilia lichida.Combini cele doua compozitii,uscate si lichide cu mare grija doar pana se incorporeaza nu prea mult.Incingem putin unt intr-o tigaie de teflon,apoi cu un polonic mic adaugam compozitia in tigaie,unde avem cate 1/2 lingurita de unt topit le rumenim si pe o parte si pe alta,intorcandu-le cu o paleta.Cand sunt gata le servim cu sos de Caramel sau Schokoladen si le ornam cu afine de padure,fiecare dupa gustul dorit.Le putem servi si cu o lingura de frisca si cu cateva picaturi de miere de albine,sau cu sirop de artar.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise