După ce am fiert și am răcit sfecla roșie, am tăiat-o și am pus-o într-un vas împreună cu oul, laptele și untul topit. Am condimentat, apoi cu ajutorul mixerului vertical am omogenizat totul. Am adăugat și făina și am încorporat-o cu ajutorul unui tel. Am lăsat compoziția să se odihnească 10-15 minute.
Am conectat Panini Maker Breville la sursa de curent și imediat am copt toate clătitele.
Simplu și rapid dar mai ales curat! Am obținut clătite apetisante fără prea mult efort și cu un consum redus de energie.
Pentru crema de Gorgonzola am mărunțit brânza într-o tigaie antiaderentă, am adăugat smântâna dulce și am omogeninat amestecând continuu cu o spatulă din silicon. În 3-4 minute crema este gata urmând a fi ușor răcită.
Ciupercile le-am dat pe răzătoarea mare și le-am călit cu puțin unt.
Am așezat pe fiecare clătită câte un strat nu foarte gros din crema de Gorgonzola, apoi ciupercile. Am rulat strâns și cu grijă, apoi am dat clătitele la rece pentru câteva zeci de minute.
Puteți să porționați clătitele după bunul plac. Eu am preferat să le tai puțin oblic.
Bineînțeles, nu au rezistat prea mult timp pe farfurie. Motivul este lesne de-nțeles. :)
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise