Clatite... a la Ramona

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • un pahar de lapte
  • un praf de sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 4 linguri smintina
  • 2 linguri ulei
  • 2 cani faina
  • apa-cca 600 ml

Mod de preparare

Se amesteca toate ingedientele intr-un bol, cu ajutorul telului pentru mamaliga.

Compozitia trebuie sa fie destul de subtire-pentru ca sa iasa clatitele foarte fine.

Se coc la foc potrivit intr-o tava de teflon, ce se unge cu putin ulei de fiecare data.

Se pot servi cu gem, urda, ciocolata sau finetti.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise