Clatita germana cu miere si fructe

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 ml lapte (eu am folosit de migdale)
  • 75 g faina
  • esenta vanilie
  • 1 linguri(ă) ulei de cocos
  • un praf de sare

Mod de preparare

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia.

Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine.

Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni medii pe foc pe aragaz si adaugam uleiul la incins.

Dupa ce s-a topit uleiul adaugam compozitia . Inchidem focul si transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute pana se rumeneste pe margini frumos.

O puteti servi cu miere si fructe dupa preferinta.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise