Clatita alpina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 500 gr. mere
  • 75 gr. slanina
  • 2 linguri margarina
  • 1-2 buc. ceapa
  • 300 gr. salam

Mod de preparare

Cartofii se taie in cuburi si se pun in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba citeva minute. Se adauga merele curatate si taiate cuburi. Se lasa focul mic. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se zdrobesc cartofii amestecindu-i cu merele. Se adauga cubuletele de slanina, ceapa si salamul prajite impreuna. Se da forma unei clatita care se rumeneste usor pe amindoua partile in untura incinsa.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise