Clafoutis cu cirese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg cirese,
  • 400 ml lapte,
  • 100 ml frisca nebatuta,
  • 150 g zahar,
  • 6 oua,
  • 120 g faina.

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180° si puneti ciresele (cu sau fara samburi) intr-o forma unsa cu unt si pudrata cu zahar tos. Bateti bine - cu telul - laptele, frisca nebatuta, zaharul, ouale si faina si varsati aluatul astfel obtinut peste ciresele din forma. Dati prajitura la cuptor si lasati-o sa se coaca circa 35 de minute. Inainte de-a o servi, presarati peste ea zahar tos.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise