1.Se indeparteaza piciorusele ciupercilor,se spala su jet de apa apoi se sterg cu un prosopel,se ung cu un strop de ulei de masline,se sareaza si pipereaza ,dupa gust,interiorul palariilor si se dau la cuptorul incins 15 minute.
2.Intrer timp zarazavatul curata si spalat se taie tot cubulete mici si se soteaza cateva minute intr-o picatura de ulei,acoperind tigaia cu un capac etans apoi se adauga costita taiata si ea cubulete mici si la urma carnea tocata,amestecand continuu pana ce se evapora tot lichidul din tigaie,se potriveste de sare si piper.Se da tigaia de pe foc si se adauga si verdeata tocata fin.
3.Se umple fiecare palariuta cu cate o lingura varfuita din acest amestec,se pune cate un cub de cascaval deaupra si se da iar cca.10 minute la cuptor.
Se servesc calde pe pat de orez fiert cu legume.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise