ciupercute umplute (aperitiv)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru 4 p. :
  • - 12 ciuperci de paris, sau...altele;
  • - 350 gr. brânza de vaci;
  • - o legatura de marar;
  • - o ceapa;
  • - ulei de masline;
  • - 150 gr. de cascaval;
  • - sare si piper.

Mod de preparare

1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;

2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;

3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;

4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;

5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;

6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;

7) serviti calde ( 2/pers.)

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise