Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci proaspete mari
  • 50-100g cașcaval
  • 4-6 fire de pătrunjel sau mărar
  • sare

Mod de preparare

Se curata bine ciupercile, si in functie de preferinta se indeparteaza invelisul exterior al acestora.

Se scot coditele de la ciuperci si in gaurile ramase se adauga cascaval feliat foarte subtire, sau chiar ras.

Deasupra cascavalului se pun caterva frunze de verdeata (marar sau patrunjel)

Ciupercutele se frig pe gratar 5-10 minute pana cand cascavalul se topeste si ciupercuta se inmoaie.

Merita sa le incercati, sunt simplu de realizat si sunt foarte gustoase.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise