In faina se pune untul taiat bucatele, ouale, zaharul, zeama de la o lamiie, coaja de lamiie rasa, praful de copt. Se amesteca bine, iar apoi coca se lasa la rece. Se intinde o foaie de un deget grosime, care se taie rondele mici, cu un pahar mic, sau cu o alta forma de floricica- pt a imita piciorul de ciupercuta.
Se coc in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se prepara crema, se adauga 50 gr de unt, se lasa apoi la rece pina sunt gata de copt piciorusele.
Se lipesc 2 cite 2 piciorusele cu crema, se dau pe lateral cu crema, apoi prin alune zdrobite, se pune putina crema in virf si o aluna nezdrobita, apoi se pune caisa din compot.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise