Ciupercute aperitiv

Branza taiata in bastonase mici si groase, se pune intr-un bol cu ulei de masline si se lasa 30 minute.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g branza mozzarella
  • 200 g rosii cherry
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura maioneza

Mod de preparare

Branza taiata in bastonase mici si groase, se pune intr-un bol cu ulei de masline si se lasa 30 minute.

Dupa acest timp, pe o farfurie cu hartie de bucatarie (sa se scurga uleiul), se monteaza ciupercutele; pe fiecare bucata de branza, se pune cate 1/2 de rosie, se inteapa cu un bat mic de frigaruie, deasupra se fac mici puncte cu maioneza, apoi se pun pe platou.

Este un frumos aperitiv pentru copii si nu numai!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise