Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.
Cozile, ardeiul, patrunjelul si usturoiul se toaca marunt dupa care cozile, ardeiul si usturoiul se calesc in unt timp de zece minute. Dupa ce se ia de pe foc se adauga smantana, 2 linguri mari de cascaval si patrunjelul, se omogenizeaza continutul potrivindu-se de sare si piper dupa gust.
Palariile ciupercilor se sareaza si se pipereaza in interior, dupa care se umple cu compozitia obtinuta mai sus.
Intr-un vas uns cu unt se aseaza ciupercile, iar deasupra fiecareia se pune cascavalul ramas.
Se da la cuptor, incins in prealabil la 200 grade, timp de 10-15 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise