Se spala ciupercile mari fara a se curata palariile de pielite,se detaseaza picioarele care se maruntesc la robot impreuna cu ciupercile la conserva,usturoiul si ceapa;se calesc in ulei de masline si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare;se adauga branza de soia rasa,patrunjel si marar;se umplu palariile cu darnicie si se aseaza in tava;se stropesc cu ulei si se coc la 180 grade jumatate de ora.Eu le-am servit cu jumatati de cartofi copti odata cu ciupercile direct pe gratar,langa tava si cu salata verde cu ridichi.Branza afumata de soia le da un gust divin !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise