Ciuperci umplute cu verdeata I

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ciuperci 1 kg ulei 50 g bulion de tomate 25 g faina 25 g usturoi verde 1 leg patrunjel verde 1 leg ceapa verde 3 leg piper sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala in mai multe ape, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se presara cu putina sare. Verdeata, ceapa, usturoiul si cozile ciupercilor se toaca marunt, se calesc in ulei, se presara pe deasupra o lingura de faina, sare si piper si se calesc in continuare inca 5 min., se sting apoi cu bulion subtiat cu apa. Aceasta compozitie se repartizeaza pe toate ciupercile, se da tava la cuptor si se lasa, pana ce ciupercile sunt gata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise