Ciuperci umplute cu orez de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr ciuperci champignion cu palaria mai mare
  • 100 gr orez prefiert
  • 2 ceape
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei capia
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu 1 morcov, o telina (mai mica) o ceapa si sare. Ciupercile se curata si se scot piciorusele. Intr-o tigaie, in uleiul incins se pune ceapa, apoi morcovul, ardeiul si coditele de la ciuperci (toate tocate marunt). Dupa ce se calesc legumele se amesteca cu orezul fiert si se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si cimbru.

Intr-o tava se pune hartie de copt se aseaza palariile ciupercilor care se umplu cu compozitia de mai sus.

Se incalzeste cuptorul la 200 C si apoi se lasa ciupercile 25 de min la 170 C si inca 10 min la 190 C.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise