Ciuperci umplute cu branza de oaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci champignion albe, curatate de pielita
  • Sare
  • Piper
  • ardei gras taiat marunt
  • 2-3 catei de usturoi pisat
  • un ou intreg
  • branza de oaie

Mod de preparare

Ceapa taiata fin, coditele de la ciuperci maruntite, ardei maruntit si usturoiul se calesc in putin ulei.

Adaugam un ou si putina branza de oaie si am obtinut umplutura.

Se dau la cuptor cam 30 minute

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise