Ciuperci umplute

Se curata de codite ciupercile spalate.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci potrivite
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Mod de preparare

Se curata de codite ciupercile spalate. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, apoi se adauga coditele de la ciuperci tocate, sare, piper si se mai calesc putin.

Dupa ce am luat de pe foc ceapa cu ciupercile calite, se amesteca cu cascavalul ras si se umplu ciupercile, dupa care se dau 10 minute la cuptor.

Se servesc calde sau reci ca si aperitive.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise