Ciuperci umplute

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 persoane): 10 ciuperci mari,
  • 10 lingurite ulei,
  • 2-3 cepe,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde tocat,
  • zeama unei lamai,
  • inca o lingura de ulei.

Mod de preparare

Spalati ciupercile in apa cu zeama de lamaie (putina), lasati-le sa se scurga si desprindeti piciorusele de palarii.

Ungeti cu putin ulei o tava smaltuita, puneti in ea ciupercile cu gura in sus, sarati-le, piperati-le, turnati in fiecare palarie cate-o lingurita de ulei, acoperiti tava si dati-le la cuptor sa se patrunda.

Cand s-au inmuiat, luati capacul si lasati-le inca putin sa se rumeneasca.

Separat taiati piciorusele cubulete si dunstuiti-le in uleiul incins. Lasati-le putin sa se raceasca, tocati patrunjelul verde si amestecati-l cu piciorusele si cu zeama de lamaie.

Asezati palariile rumenite pe farfurii, umpleti-le cu tocatura de picioruse si serviti-le reci.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise