Ciuperci umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 400gr carne tocata
  • ciuperci ( intregi)
  • ulei, sare, piper
  • maioneza
  • cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se separa piciorusele.

Se curata ceapa si morcovul, ceapa se taie marunt, morcovul se rade prin razatoare marunta. Piciorusele ciupercilor se taie marunt.

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, apoi se adauga si ppiciorusele ciupercilor si se mai caleste putin toata compozitia.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga carnea tocata, se pune sare si piper. Se umplu ciupercile, se ung cu maioneza si se presara cu cascaval ras. Se dau la cuptor ( 180*) cam 25 min.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise