Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele le asezam intr-o tava. Tocam marunt coditele, la fel si ceapa.
Inabusim ceapa in unt. Cand se inmuaie adaugam bucatelele de ciuperci, acoperim cratita cu un capac si le lasam sa se inmuaie si apoi sa scada tot lichidul pe care le-a lasat ciupercutele.
Separat, amestecam smanatana cu faina, pana nu mai se simte niciun cocolos.
Adaugam smantana si mai lasam 1-2 minute pe foc. Adaugam sare si piper dupa gust.
Umplem palarioarele si asezam deasupra cate o felie de cascaval. Le dam la cuptor pentru 20 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise