ciuperci umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci mari
  • 2 rosii
  • o legatura patrunjel
  • delikat legume
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se rup cotoarele ciupercilor si se taie cuburi mici, apoi se taie la fel si rosiile si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt. Se adauga delikat si piper dupa gust. Ciupercile spalate bine se umplu cu acest amestec si se stropesc cu ulei de masline. Se asaza pe gratar si se lasa la copt circa 15-20 minute. Se servesc alaturi de o friptura de pui.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise