Ciuperci Paris umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 ciuperci Paris
  • 1 pâine albã feliatã
  • 1 ceapã
  • 2 cãtei de usturoi
  • 1 dl de ulei de mãsline
  • 1 chouriço ( cârnat)
  • pãtrunjel
  • salvie
  • sare
  • piper
  • Decor
  • rosii, ardei si portocalã

Mod de preparare

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã :)

1)Se curãtã ciupercile de impuritãti si li se îndepãrteazã piciorusele.

2) Ceapa si usturoiul tocate mãrunt, se cãlesc în jumãtate din cantitatea de ulei de mãsline ( cca. 5 linguri).

Adaugã cârnatul tocat mãrunt si pãtrunjelul tocat.

Amestecã bine si condimenteazã.

3)Taie cojile de la feliile de pâine si aseazã-le într-o tavã , peste hârtie de copt.

4)Umple ciupercile si aseazã una în mijlocul fiecãrei feli de pâine.

Pune putinã rosie si ardei tocat, stropeste cu restul de ulei de mãsline si dã la cuptor, la 200ºC am pus eu la nivelul toast cca. 5 min.

Se servesc imediat!

Poftã bunã :)

1 portie = 190 kcal

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise