ciuperci la cuptor umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate
  • 2 fire de marar verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de patrunjel verde
  • 1 morcov mic ras
  • 1 rosie mica taiata cubulete
  • 1 ou
  • 50 g branza de tip telemea
  • 50 g cascaval
  • 1 lingura de unt
  • sare,piper,oregano,

Mod de preparare

Ceapa,usturoiul verde,patrunjelul si mararul se toaca marunt. Cascavalul ras si branza se amesteca cu verdeata tocata, cu rosia condimentele si oul si cu aceasta compozitie se umplu ciupercile. Deasupra se pun alternativ drept palarii rondele de cascaval,branza, rosie si ciupercile astfel umplute se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor cca.20 min. Se servesc calde cu piure de cartofi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise