Ciuperci in saramura dulce-acrisoara

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 1/2 kg ciuperci champinion
  • 1/2 kg ciuperci urechiuse
  • apa
  • sare
  • zahar
  • usturoi
  • gogosar
  • otet
  • dafin dupa gust
  • seminte de mustar dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala si oparesc 30 minute.Se scurg bine si se taie feliute. Se aseaza ciupercile in borcan.Printre feliile de ciuperci se aseaza feliute de catei de usturoi si cubulete de gogosar.Restul de ingrediente se fierb si se toarna peste ciupeci.Pentru un borcan de 400 ml am pus:

1/2 lingurita sare neiodata

2 linguri zahar

2 linguri otet

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise