Ciuperci feliate cu mozzarella topita si cimbru

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini mari de ciperci, taiate felii foarte subtiri
  • 2 bucati mozzarellasau scamorza de cite 150 g, taiate cubulete
  • frunze de la un fir de cimbru proaspat
  • sare marina
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se pregateste un platou mare rezistent la caldura, se aseaza pe el ciupercile, intr-un singur strat. Se presera deasupra bucatile de brinza si frunzele de cimbru.Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna ulei de masline si se pune platoul sub gratarul din cuptor.Se lasa sa strea citeva minute , verificind des, pina cind brinza se topeste, devine aurie si formeaza bule. Se serveste cu paine cu coaja crocanta.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise