Ciuperci de padure cu unt

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci de padure
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de pezmet
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se spala ciupecile si se lasa sa se scurga bine de apa. Se aranjaza intr-o tava pt cuptor si se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Se topeste untul,se adauga peste ciuperci, dupa care se adauga pezmetul pe toata suprafata. Se da la cuptor pt 15-20 min. Se servesc ca si garnitura la piept de pui la gratar, carne de porc sau orice alt tip de carne; sau pur si simplu. Sper sa va placa! POFTA BUNA!!!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise